Otvorene prijave za fotoradionice

Druga ovogodišnja serija fotoradionica nam donosi jednu poznatu i dvije nove fotoradionice.


 

Za sve ljude koji žele pravilno krenuti u svijet fotografije, tu je prva radionica:  “Osnove fotografije (+ estetika u fotografiji)”. Ova radionica kreće od početka objašnjavajući koje su vrste fotoaparata u svijetu, kako funkcioniraju, kako se koriste i koje su razlike između njih. Nakon toga krećemo na teoriju kadriranja, koje su bitne estetske varijable u jednoj kvalitetnoj fotografiji i nakon gotovo 4 sata teorije izlazimo na teren primijeniti u praksi sve što smo naučili u učionici.

Druga fotoradionica je “Obrada fotografija”. Živimo u dobu sveobuhvatne digitalne fotografije i obrada fotografija je jednako važna kao i samo kadriranje, razumijevanje fotografije iznutra te razumijevanje svjetla u odnosu na naš medij. Bez obzira na tip fotografije obrada je ta koja u konačnosti iznimno utječe na gledateljevo iščitavanje vaše fotografije.

Fotografija ima mnogo smjerova koji se bave određenim tipom uživanja u fotografiji te sam odlučio jedan popularan smjer ponuditi kao odvojenu fotoradionicu. Treća radionica je “Landscape fotografija”, tj. fotografiji pejzaža (urbanih ili prirodnih). Umjetnost hvatanja srži lokacije, bilo u detalju ili širokoj slici, postoje pravilnosti i razlozi zašto fotografiramo u prirodi na način na koji fotografiramo. Fotografiranje vode u pokretu, noćne fotografije itd. također spadaju pod landscape fotografiju.

Svaka od tri radionice nudi svojevrstan uvid u taj svijet ciljano i kvalitetno. Cijena svake pojedinačne fotoradionice je 799kn. Pohađajući radionice naučiti ćete kako bolje iskoristiti svoj fotoaparat i znanje koje ćete steći kako biste u konačnici poboljšali kvalitetu svoje fotografije, svojih foto-materijala i uživali više u tom predivnom procesu koji se zove fotografiranje!

Za sve detalje ili prijave javite se preko poruke na facebooku, preko kontakt forme ili preko e-maila. Veselim se vašem dolasku i vidimo se! (: