Vlog jubilej – 50tka je tu!

Gledajući u arhivu, gotovo smo točno prije godinu dana krenuli u vlog avanture, a eto nas danas na jubileju od 50 vlogova! Ugrubo makar jedan na tjedan, nije loša statistika!

Ove godine smo se zahuktali i lijepo krenuli, vjerujem da ću uspjeti i u naumu da taj tjedni minimum bude barem duplo veći.

 

Hvala vam svima na praćenju vlogova, svakako cijenim kada pošaljete komentare, sugestije ili pitanja – sve je to moguće uklopiti u naše video blogove (:

Ako već niste, pridružite nam se na mom Youtube kanalu (https://www.youtube.com/user/srdjanhulak) i uživajte! Ima već puno dobrih tema obrađenih, ima puno u dolasku, a povodom jubileja nudim i dva friška od danas, jedan poslovni i jedan više privatni po pitanju sreće. Uživajte i živili vi meni sto godina! <3

 

Vlog 50 – Digitalni marketing (uvod)

 

Vlog 51 – Sreća i kako ju pronaći

Još jednom, hvala vam svima na ovom jubileju – veselim se raditi novi sadržaj i izbacivati nove vlogove uskoro, kliknite subscribe, pratite me i vjerujem da vas mogu educirati, nasmijati ili koji put samo možda mrvicu razveseliti sa svojim videima. Do slušanja (: