Fotografiranje kampa – Navis

Kamp Navis je mladi obiteljski kamp na Pagu. Nedavno sam uz divan izlet imao za priliku i zadatak fotografiranje kampa. Kamp do tog trenutaka nije imao osnovne fotografije za početak vizualnog marketinga,  billboarde, image fotografije i sl. Stoga smo krenuli od osnova.

 

Prvo smo fotografirali osnove kampa poput recepcije i sanitara:

 

 

Nakon toga smo se spustili bliže moru gdje smo uslikali nekoliko fotografija dostupnih kampera na parcelama:

 

 

A nakon toga i jedan od glavnih aduta kampa – njihova plaža! Kako je specifičnog oblika, uzeli smo nekoliko kvalitetnih kuteva i obradili ih na interesantan način kako bi vizualni dojam bio što bolji (duga ekspozicija!):

 

 

Za kraj smo napravili i set dronskih fotografija od kojih ćemo pokazati nekoliko:

 

 

Iako ljudi često pričaju o vizualnom brendingu i mnogim sličnim pojmovima, koji put je bitnije krenuti raditi dobre temelje, proizvoditi kvalitetan foto i video sadržaj i krenuti u branding nakon toga.

Ako je kamp na početku, poput bilo koje turističke ponude, bitno je staviti ju na mapu, vizualno ispričati osnove priče i  graditi nakon toga. Od odnosa sa gostima, do dodatnih sadržaja, noviteta, raznih ponuda, sve to dolazi nakon osnove: kvalitetnih fotografija.

Drago mi je da sam zaslužio povjerenje vlasnika i dao svoj doprinos njihovom kampu u budućem uspješnom radu. Lp svima i čujemo se uskoro!

Kamp Navis:  www.navisnovalja.com

Foto: Srđan Hulak / 2018.