• Srđan Hulak - Gastronomsko prezentacijsko fotografiranje

  Virtualna mašta osjeta!

  Fotografija dekorativne gastronomije.

  099 506 34 02 Mail
 • Srđan Hulak - Prezentacijsko fotografiranje brandova

  Oživljeni predmet obožavanja

  Uz fotografiju se mašta.

  099 506 34 02 Mail
 • Srđan Hulak - Poslovno prezentacijsko fotografiranje

  Predstavite Vaš tim!

  Fotografija stručnosti i vizije.

  099 506 34 02 Mail
 • Srđan Hulak - Turističko prezentacijsko fotografiranje

  Vaše prednosti!

  Realizirajte stvarnost fotografijom.

  099 506 34 02 Mail

Na jednom mjestu pregledajte radove iz moje foto i video produkcije

Radovi


Od prezentacijske fotografije do fotografiranja događanja – svaka vrsta fotografije zahtjeva vlastita pravila i znanja potrebna da se kvalitetno dokumentira. Kroz godine i višestruke izazove razvio sam stil fotografije koji mnogima pomaže u vlastitom poslovanju i online brendiranju.

Izaberite kategoriju koja vas zanima i pogledajte pripremljene galerije radova.

Snimanje FPV dronom

Snimanje FPV dronom

Baš kao što su dronovi unijeli novu dimenziju u produkciju video sadržaja tako i FPV dronovi sada pomiču granicu onoga što je moguće snimiti!

FPV (first-person-video) perspektiva će gledatelja uvući u video brže nego ikada, a aplikacije za takve materijale su mnoge...

Saznaj više

Video produkcija

Video produkcija

Digitalni marketing višeslojna je aktivnost kojom promoviramo vrijednosti ciljanoj publici. Fotografija je osnova digitalnog marketinga ali video je apsolutni pobjednik! Video kao medij pruža više mogućnosti za komunikaciju nego fotografija zbog više dimenzija samog videa. Osim vizualne komponente, video koristi još i zvuk i pokret kako bi još više emotivno involvirao gledatelja, domene koje fotografija ne posjeduje.

Saznaj više

Fotografiranje kuća za odmor

Fotografiranje kuća za odmor

Profesionalno fotografiranje apartmana u današnje je vrijeme potreba, ne luksuz. Brojnost ponuda online je toliko velika da je logična potreba za razlikovanjem od konkurencije. Kao medij koji brzo komunicira vrijednost, vašu priču i kvalitetu smještaja sjajno će odraditi fotografija. Osim terenskog rada, u cijeni je obrada fotografija, dostava materijala u digitalnoj formi u tri rezolucije - originalna (fullsize) veličina, Booking.com veličina i HD veličina pogodna za e-mail komunikaciju.

Saznaj više

Prezentacijska fotografija

Prezentacijska fotografija

Kada želite predstaviti vašu uslugu ili proizvod, prezentacijska fotografija je baza na kojoj gradite marketing. Vizualno čista i jaka fotografija govori više od tisuću riječi. Fotografija kao medij najbrže komunicira vrijednost i šalje poruku vašoj ciljanoj publici.

Saznaj više

Marketing

Marketing

U vrijeme digitalnog marketinga mudro je digitalno se oglašavati. Brend Mudra Sova brine za izgled i kvalitetu vaše digitalne prisutnosti. Usluge poput održavanja društvenih mreža, sponzorstva objava, google oglašavanje, izrada webova te proizvodnja sadržaja Mudra Sova ima u malom peru.

Saznaj više

Događanja

Događanja

Dio turističke ponude su događanja, popularno nazvani eventi. Razlikuju se po namjeni od gastronomskih događanja, vatrometnih spektakala, sportskih pa sve do srednjovjekovno-tradicionalnih događanja. Neovisno o tipu događanja, kvalitetne fotografije služe istovremeno kao dokumentarno sredstvo i kao reklamno sredstvo.

Saznaj više

Izložbeni potfolio


Riječ fotografije


Morski akcijski dan u Krku

Današnji dan (8.6.) ujedno je i svjetski dan oceana. U gradu Krku to je značilo morski akcijski dan tj. veliku […]

Read More

Villa Viverum - Baška

Baška ima mnoge turističke kapacitete poput hotela, kampova, apartmana no kuća za odmor nema toliko puno. Villa Viverum će zbog […]

Read More

Vrste fotografije

Postoje razni žanrovi i vrste fotografije, a svaka od njih pruža vlastiti izazov. Bilo da govorimo o komercijalnoj fotografiji kao […]

Read More

Fotografiranje Ville Miryam

Svake godine svjedoci smo sve veće ponude kuća za odmor i luksuznih smještaja na otoku Krku. Blizu Vrha je nedavno […]

Read More