Fotografiranje kuće za odmor: Villa Laura

Fotografiranje kuće za odmor uvijek je užitak. Razlog tome je što je svaka kuća drugačija i nikada ne znam točno što me čeka na terenu.

Villa Laura je kuća za odmor na otoku Krku koja nudi mnogo sadržaja te ima ogromnu okućnicu. Ovdje se zapravo radi o imanju koje iznajmljujete kada dolazite u ovu lijepu villu.

Prva stvar koju čovjek primijeti kada dođe jest leđima okrenuta kuća na cestu te natpis “Villa Laura”. Nakon toga dolazite na terasu ispred kuće koja je kaskadnog tipa gdje je veliki bazen i hidromasažna kada. U samom dvorištu imate na raspolaganju još i saunu te roštilj kućicu, a na samoj livadi imate oko stabla i betonsku stazu gdje se djeca mogu utrkivati sa konjićima ili električnim autićima.

 

Iznenađenjima tu nije kraj jer se u šumici blizu ville nalazi tri kućice za igru. Pune su igračaka i zaista predstavljaju mali raj za klince.

 

U samoj kući naći ćete četiri spavaonice sa kupaonama te prostrane zajedničke prostorije poput blagovaone, kuhinje i dnevnog boravka. Odmah ispred dnevnog boravka čeka vas terasa sa sjenicom koja će zasigurno biti mjesto gdje će gosti provoditi mnogo vremena uživajući.

Noćne fotografije prikazuju ove prednosti kuće za odmor u drugom, atmosferičnijem svjetlu.

Fotografiranje kuće za odmor Villa Laura bio je užitak! Čestitke vlasnicima i siguran sam da će gosti uživati u ovom predivnom imanju!

Foto: Srđan Hulak