Gastro delicija u Marini Punat

Marina Punat prošlu je subotu ugostila Davida Skoka i mnoge goste u novom restoranu. Gastro večer u Marini Punat počela je oko 20h no došao sam nešto ranije kako bi mogao uhvatiti dekoracije i pripremu stolova za večeru. Sve je kao i uvijek u restoranu bilo besprijekorno:

Osoblje je bilo već spremno, komunicirali su se konačni dogovori, a u kuhinji je već odavno sve bilo poznato. Atmosfera je bila vedra, bilo je puno poznatih i nasmijanih lica. Svi su došli s istom namjerom, a to je dobro se zabaviti uz ukusna jela i poznato ime hrvatske kulinarske scene. Osim Davida Skoka za odličan provod pobrinuo se i David Štampar u ime vinarije Štampar.

Većinu vremena provodio sam u kuhinji kako bi se pobrinuo da uhvatim fotografije koje su rijetkost za goste jer nemaju prilike vidjeti način na koji nastaju sva ta divna jela!

Često komuniciram koliko je užitak raditi u društvu profesionalaca, a njih te večeri nije manjkalo! Od vrhunskog osoblja Marine Punat do Davida Skoka – uživao sam tražeći kadrove u cijelom tom užurbanom procesu i ritmu kuhinje. Priprema jela, dekoracija, logistika, brojevi tanjura, slijedovi, koraci aranžiranja jela, provjera, predaja jela konobarima i onda donošenje samih jela na stolove gostiju.

Prateći reakcije gostiju i kuhinje ovo je zaista bila vrlo uspješna večera kroz svih pet slijedova. Dva Davida svojim su riječima pojašnjavali razlike u vinima i jelima. Cjelokupna atmosfera bila je opuštena i zabavna, a Marina Punat može biti ponosna što je opet bila domaćin još jednom interesantnom gastronomskom događanju na otoku Krku!