Konoba Marija

Konoba Marija je jedna zaista lijepa priča. Iako sada surađujemo i sa guštom svaki puta idem do njih raditi materijale za Facebook objave, naš prvi kontakt je bio kada sam došao tamo kao mušterija sa ekipom od košarke! Došli smo na domijenak kod njih i odmah se na prvu osjetilo koliko je ovo drugačija priča od raznih drugih ugostiteljskih objekata.

Ova obiteljska konoba ima jednu šarmantnu ležernost koja vas opušta, a klopa im je vrhunska. U srcu same priče su Boris i Marija kao muž i žena i njihova energija je zapravo ono što ovu konobu odvaja od konkurencije. Njihova jasna vizija i želja da budu sjajni domaćini čine ju osebujnom.

Njihova logika je jednostavna – žele pružiti maksimalno dobru uslugu i vrhunsku hranu za što pristupačniju cijenu. Njihov timski trud da se to ostvari se itekako osjeti. Iako ih ima svega nekoliko u kuhinji, a gotovo u pravilu samo Boris radi konobarski dio – njihova priprema i tehnološka potkovanost je bez premca (ovo je iznimno hi-tech kuhinja koja je valjda u top3 na otoku!).

Zašto sam uopće napisao ovaj blog? Zato što mi je više nego drago da mogu pohvaliti ovakvu ekipu koja stoji iza svog biznisa vlastitim trudom, radom i licima! U punom smislu obiteljski biznis koji već godinama veseli razne naraštaje njihovih gostiju. Bilo da govorimo o skupu umirovljenika, raznih udruga ili pričamo o vjenčanju ili krstitkama – Konoba Marija će se potruditi da budete oduševljeni bez obzira na prigodu!

Želim im svu sreću u radu i želim im još puno uspješnih godina iza njih! Sretno ekipa!