Ljetni đir po otoku Krku (Vinotel Gospoja)

Kao fotograf imam posebnu čast ove godine da službeno fotkam sve emisije “Ljetni đir po otoku Krku” za TZ otoka Krka. Inicijativa je to TZa i gospođe Majde Šale koja ima za glavni cilj prezentirati svaku općinu, njihovu ponudu te javiti se sa terena uz radio OK iz jednog ugostiteljskog objekta koji će također biti tom prigodom prezentiran.

 

 

Treći đir nas je doveo u Vinotel Gospoja u koji sam tek ovom prigodom kročio. Malo je za reći koliko me je ugodno iznenadio, ne samo geometrijom te atmosferom već i interesantnom gastronomijom!

 

 

Kako to obično biva, bio je red javljanja, red druženja, red domaćinovih iznenađenja! Uz mnoga poznata lica, pogledajte u prilogu i koje specijalitete su nam domaćini pripremili! Ono što je činilo ovaj Ljetni đir posebnim je bio veliki napor domaćina da nas oduševi u svakom pogledu. Mladi kuhar Gospoje je dobio na volju raditi slijedove po vlastitom nahođenju i zaista je bilo čarobno! Od sirovog predjela koje je bilo vrlo ukusno, do neviđene kombinacije šurlica, tartufa, meda, kokosa i ostalih okusa (nešto predivno!), do vizualno atraktivnih jela i deserata koji su zainteresirali sve koji su bili dio emisije.

 

Pogledajte u galeriji ostatak foto-dojmova, jela i sudionike, a ja jedva čekam nova iznenađenja u Ljetnom điru u Omišlju u novo-otvorenom kampu!

 

 

Dakako zahvaljujemo i TZu domaćinu – TZ Vrbnik i gđi. Sanji Polonijo!