Naručeni radovi za klijente (početak 2017.)

Još malo i došli smo do polovine 2017. godine! U nastavku slijede radovi koje sam odradio za klijente u ovoj godini do kraja 5. mjeseca pa krenimo redom:

 

1) Villa Margaret:

Opsežan projekt je prošao polovinu izrade materijala. Od fotografija smještaja, hotela, osoblja, gastronomije, video izrada i marketinga – ovaj projekt će rezultirati kompletnim vizualnim brendiranjem jedne od najuspješnijih turističkih priča na otoku. Velika je to čast i obaveza ali me iznimno veseli što će za koji mjesec biti kompletiran projekt pa ćemo napraviti i update u odvojenom blogu po pitanu ove uspješne suradnje.

 

VillaMargaret6 VillaMargaret5 VillaMargaret4 VillaMargaret14 VillaMargaret13

 

Osim predivne lokacije i lijepe arhitekture, obitelj Šabalja donosi tradiciju i gourmet dio priče na potpuno novu razinu. “Home-grown” hrana i izvrsna kuhinja te mnoštvo delikatesa razlikuju ovu uspješnu priču Ville Margaret od mnogih drugih hotela.

 

VillaMargaret1 VillaMargaret3 VillaMargaret2 VillaMargaret12 VillaMargaret9 VillaMargaret8 VillaMargaret10 VillaMargaret11

 

 

2) Ponikve eko otok Krk:

Mnogo truda ulazi u produkciju materijala za tiskovine, objave i dokumentarnu fotografiju/video za ovu poznatu komunalnu tvrtku na našem otoku. Česte promjene i unaprijeđenja u radu tvrtke znače i česta snimanja koja prate razvoj stanja na terenu. U prilogu je samo nekoliko takvih fotografija koje prate priču Ponikve kroz vrijeme i rad. Rad ima raspon od dokumentarne fotografije do ciljanih materijala te studijske fotografije za tiskovine.

 

Ponikve7 Ponikve6 Ponikve8 Ponikve5 Ponikve4 Ponikve3-3 Ponikve1 Ponikve3 Ponikve2

 

3) MF Arhitekti:

Veliki projekt za općinu Malinske te za MF Arhitekte je svakako bio razvoj i izgradnja vrtića. Kako se radi o montažnoj gradnji, specifičnost takvog projekta je iziskivala veliki period svakodnevnog terenskog rada kako bi ostvario rezultat, a on je timelapse izgradnje vrtića te ciljano snimanje montažnog dijela izgradnje. Veliko iskustvo za mene i lijepi projekt koji će ostati kao podsjetnik na izgradnju ovako impresivnog objekta za Malinsku i njihove mališane.

 

MFArhitekti1 MFArhitekti2 MFArhitekti3

 

 

4) TZ Malinska:

Iako je glavni zadatak snimanje nekoliko video projekata, trenutno ima nekoliko foto-dokumentacija već odrađenih za TZ. Od popraćivanja evenata do traženja određenih foto-punktova koji mogu služiti turistima za polazne točke i istraživanje svog odmora u Dubašnici.

 

TZMalinska1 TZMalinska2 TZMalinska3 TZMalinska4

 

 

5) TZ Njivice/Omišalj:

Dokumentiranje evenata tek počinje ali uskoro se nastavlja u žestokom ritmu stoga će biti novih objava i fotografija sa ove suradnje!

 

TZNjivice2 TZNjivice TZNjivice3

 

6) Valamar Riviera:

Sezona tek kreće ali se već radi na fotografiranju zaposlenika za interne potrebe i foto-dokumentacije. Fotografiranje na lokaciji Valamarovih kapaciteta u nekoliko navrata. U prilogu nekoliko fotografija informativnog tipa.

 

Valamar3 Valamar2 Valamar1

 

 

7) Lola brand:

U Krku je otvoren zaista zanimljiv brand “Lola” koji ne nudi samo B&B već nekoliko pod-brendova i time podiže za još jednu stepenicu turističku ponudu našeg grada. U prilogu nekoliko fotografija sa otvorenja (puna fotogalerija se može naći na mom facebook pageu > LINK NA ALBUM).

Uz napomenu da je i sezona fotografiranja apartmana pa je idealno vrijeme za osvježiti svoje foto-materijale za nadolazeću sezonu!

 

App4 App3

 

Uskoro nas čeka i puno ciljanih objava i foto/video galerija stoga svakako pratite blog i pišite mi na službeni mail ako vas interesira da napravimo ciljane blogove ili vlogove za vas, dragi ljudi. Lp…