Video izrada i noviteti: strategija za 2016.

Kao što svi znate, definitivno nisam osoba koja “sjedi na lovorikama”. Vjerujem da je su i posao i život domene gdje se treba konstantno napredovati i raditi. U tome je u konačnici i sreća. Sreća proizlazi iz rasta te iz ostvarnih ciljeva (+ guštanje snova i približavanja istima).

Ono što će obilježiti ovu godinu je svakako video izrada. Iako je fotografija moj temelj, video izrada me jako veseli i predstavlja mi veliki izazov. Puno sam zimus učio o videu, priremao sam poslove za sezonu te još samo čekam nekoliko komada opreme nakon čega kreće urnebes (: Stoga ako vam se bude činilo da ima više video materija iz moje produkcije nego obično ove godine, dobro će vam se činiti!

Po pitanju noviteta, ima ih nekoliko:

1) Finaliziranje Photo Hikinga – ovaj koncept kreće sa terenskim radom od ove turističke sezone. Iako je facebook page aktivan već gotovo godinu dana, web je u finalnim stadijima izrade, dolaze onda tiskani materijali i kreće sam terenski rad. Ako ste iznajmljivač i želite pružiti svojim gostima dodanu vrijednost – Photo Hiking može priskočiti u pomoć!

Ovdje je i naš SLUŽBENI FACEBOOK PAGE! Svakako LIKEajte i vidimo se online!
2) LVL up vlogova – ovaj koncept komunikacije ima lijep odaziv kod publike i veseli me da pomoću tog serijala mogu pomoći ljudima i informirati ih na jednom mjestu pogledom na više tema. Godina je vrlo solidno startala po pitanju broja vlogova, iako sada još uvijek imam jedan dosta ključan period dogovaranja poslova pa mi sve lagano stoji dok se to ne odradi i onda se junački bacamo dalje na operaciju sa vlogovima.

3) Projekti – poglavito tu misleći na projekt “Mali Princ i prijatelji”. Sa samim projektom smo nadomak polovice posla. Uslikali smo 11 klinaca od 30tak. Predstoji mi traženje sponzora jer lagano dosežem svoj financijski maksimum u ovom trenutku pa čekam “kick-in” sponzora kako bi mogao nastaviti putovanja i fotografiranja u jakom tempu. Ako sve bude ok, iduće godine u ovom periodu pripremamo našu skupnu, putujuću izložbu!

Od ostalih projekata, usporio sam projekt u Rijeci zbog ostalih prioriteta ali nije zaboravljen!

4) Core business – fotografija i video imaju fini zamah ove godine. Ostvareno je nekoliko cijelogodišnjih suradnji od kojih me posebno veseli ugovor sa Ponikvama! Iznimno moderna i vrijedna tvrtka kojoj ću pomoći u boljoj vidljivosti i kvalitetnijim te obilnijim foto materijalima.

5) Webshop akcije – iako je webshop već dosta vremena otvoren, polučio je skromne rezultate. Vjerujem da je to donekle odraz činjenice da su ljudi u HR i dalje mrvicu skeptični prema online kupovini iako to nije jedini razlog. Tvrdnja da nisam dovoljno popratio webshop aktivnostima na fbu i na newsletterima je istinita i na tome ću poraditi u nadolazećim tjednima.

Za kraj ovog malo update bloga moram spomenuti Kvarner Punat Trgovine koje su sa mnom od početka moje tvrtke i zaista su top klijenti po pitanju odnosa. Vrlo sam sretan što ih imam za partnere i moram ih pohvaliti na agilnosti i želji da unaprijede svoje poslovanje – stalno i u svakom polju! Tu se savršeno poklapamo iz iste gladi za rastom stoga sam jako, jako zahvalan za ovu divnu suradnju!

To je to za ovaj update da vidite u kojim smo aktualnim fazama i uskoro se čitamo i čujemo! (: