Villa Vista – Novalja

Svako toliko dobijem poseban zadatak koji zahtijeva duže putovanje do lokacije ili nešto specifično da bi se posao obavio. Ovaj posao je jedan od njih. Cijeli dan je bio usmjeren prema Pagu kako bi fotografirali ovu specifičnu kuću na predivnoj lokaciji – Villu Vistu. Od jutra do večeri, od dnevnih fotki do večernjih klikova.

Na rubu građevinskog pojasa nedaleko od Novalje, Villa Vista pruža pogled iz snova i lokaciju koja garantira mir i tišinu za svoje goste. Ispred kuće je zeleni pojas i pogled koji hipnotizira.

Sama kuća nudi smještaj za 6+2 osobe uz tri udobne sobe i prostrani dnevni boravak te kuhinju. Cijela kuća ima jednostavan i funkcionalan layout prostora. Ispod terase se jedan dio dana može uživati u hladu uz dvije sjedeće garniture nedaleko od bazena koji također poziva na osvježenje.

Energija koja okružuje kuću, priroda, sam pogled i tišina pridonose ovoj lijepoj priči. Sretan sam što sam svojim radom mogao doprinijeti početku iznajmljivanja ove luksuzne vile koja će jamačno oduševiti svoje buduće goste. Čestitke vlasnicima, Zoranu i Kristini, hvala vam na povjerenju! ps. Zalazak i noćne fotke su bile “točka na i” na kraju predivnog i uspješnog radnog dana – uživajte!

Booking.com LINK – Villa Vista