Beauty of Island Krk

Snimanje jesenjskih ljepota otoka je bio čisti užitak! Ako želite taj užitak u brojkama onda je to preko 60 letova, preko 100km letenja tj. preko 10 sati letenja.
Koliko je to točno u koracima, nažalost nemam izmjereno (: Snimanje se rastegnulo kroz par mjeseci poglavito zbog čekanja lijepog vremena i prigodnog vjetra (tj. manjka istog) za letenje.

 

 

Prvi video iz serijala o godišnjim dobima, ljepote otoka Krka, uvodi gledatelja u ogromnu pozornicu koja je naš otok! Slijedi video o zimskom periodu koji će biti puno više fokusiraniji na elemente (zrak, vodu i zemlju) te na umjetničke apstrakcije koje izrađuje to godišnje doba.

Po pitanju lokacija, u videu ima puno južnih predjela otoka koji fasciniraju vidicima, brdima i kršem. Središnji dio otoka je više pošumljen i Ponikva dominira svojom silinom vode. Kao uvod, gledao sam bar s nekoliko kadrova dotaknuti općine i njihove gradove iako će ta priča samo rasti u opsegu kako bude serijal išao dalje.

Što se tiče stila videa, on će biti prilagođen godišnjem dobu i to ne nužno samo iz zraka već i sa kopna te iz mora! Bilo je krasnih životinja koje su oduševile u ovom videu, a ako naiđem na razumijevanje određenih ljudi (jer imam nešto sjajno u planu) trebali bi u narednim instancama vidjeti i ljude u videima o ljepotama otoka Krka.

Za kraj samo da zahvalim mojoj supruzi (i našim medvjedićima) koji prate svog tatu svuda za taj kadar više i hvala im što me trpe! Nadam se da uvijek opravdam te svoje sitne ludosti (: <3