Fotografiranje kuće za odmor i dodatnih sadržaja

Proteklih dana imali smo akciju fotografiranja Sea & Sun Residence kuće za odmor. Uzeli smo dva dana kako bismo pokrili sve materijale koje smo htjeli, a to je uključivalo tehničko fotografiranje kuće za odmor te fotografiranje dodatnih sadržaja.

Dronske fotografije donijele su drugačiju perspektivu kojom se može sagledati čitava kuća i okućnica sa svim sadržajima na zanimljiv način:

Slijedilo je fotografiranje detalja i dodatnog sadržaja što uključuje prostrani bazen sa protustrujnim plivanjem te hidromasažnu kadu. Čitava wellness zona ima još sunčalište i vanjsku saunu. Uz navedene stvari vrlo su korisne i dvije natkrivene terase te vanjska kuhinja.

Kako sve ne bi stalo na ovim tehničkim i čistim fotografijama uzeli smo vremena i napravili foto shooting s modelima. Cilj je bio pokazati dodatan sadržaj u upotrebi kroz lica glavnih korisnika, uz prigodnu dinamiku. U slučaju ove kuće to su često obitelji s djecom stoga smo takve fotografije i napravili:

Ostale tehničke fotografije pokrivaju unutrašnjost kuće kao što su dnevni boravak, spavaće sobe i kupaone:

Kraj drugog dana smo dakako iskoristili za noćne fotografije kuće za odmor. One uvijek prikazuju čitavu kuću i sadržaj u drugačijem svjetlu i ambijentu:

Nadam ste da ste uživali u fotografijama kao i ja u samoj izradi istih te više informacija i sam booking možete potražiti na OVOM LINKU.