Fotografija = priča o vašem brandu

Fotografija ne govori samo tisuću riječi, fotografija jest priča o vašem brandu.

Kroz godine sam imao prilike raditi na raznim projektima i za razne klijente. Ono što moj rad izdvaja od drugih je to da svakom poslu pristupam otvorena uma i sa velikom dozom kreativne energije.

Osim kroz količinu kvalitetnih fotografija koje radim za klijente nerijetko jedna od tih fotografija na kraju definira kompletnu vizualnu priču koju radimo. Jedna vrhunska fotografija definira snagu branda i postaje fotografija kojom ljudi automatski prepoznaju, točno znaju o čemu i o kome se radi. To je moć fotografije!

U tom smislu pripremio sam jednu listu takvih, sada već legendarnih fotografija, koje su postale sinonim za temu koju prikazuju:

 

(naslovnica knjige Moj Mali Princ višestruko je nagrađivana i ostaje najprepoznatljivija fotografija ovog serijala)

 

(Noćna fotografija kuće Jerini obišla je mnoge internet stranice, portale te publikacije o arhitekturi te time fiksirala pojam kuće Jerini za ovu fotografiju)

 

(Restoran Žal ima nedvojbeno jednu od najboljih lokacija, a ova fotografija to prikazuje u stilu! Do danas najprepoznatljivija fotografija ovog restorana!)

 

(Vrbničko polje vrlo je poznato i mnogo puta fotografirano, a pronaći ovakvu jedinstvenu perspektivu je bilo presudno. Fotografija je dio fotomonografije o otoku Krku: “Ljepote otoka Krka”)

 

(Hotel Kanajt, mali je obiteljski hotel koji je prerastao u pravi resort. Ova fotografija često je korištena u svrhu promocije njihovog odličnog wellnessa koji zaista očarava osjetila!)

 

(Lola Dream je dragulj u starom gradu Krka. Jedinstven B&B koji ima čaroban mix jednostavnosti i šarma, a ova fotografija ide tome u prilog)

 

(Antički dani su jedan od najljepših evenata na otoku Krku, a ova fotografija uspjeva uhvatiti mnoge stvari u jednom kadru koje su vezane uz taj event)

 

(Villa Ive je u pravom smislu rustikalna ljepotica koja šarmira svojim izgledom. Ova naslovna fotografija često je korištena na portalima te pri bookiranju samog smještaja)

 

(Najstariji hrast na otoku Krku jedna je od najimpozantnijih prirodnih pojava na našem otoku. Sve je rečeno jednom fotografijom!)

 

(Konoba Marija na Vrhu sinonim je za dobru domaću hranu i super druženje. Atmosfera za 10 i ekipa koja prati tu priču! Jedna jednostavna ali atmosferična fotka je dovoljna za taj feeling!)

 

(sv. Marek i poznata crkvica simbol su Risike i mnogo puta fotografiran kadar. Evo i jednog jedinstvenog, malo drugačijeg kadra ovog posebnog lokaliteta)