Fotografije za društvene mreže

Društvene mreže uvelike ovise o kvalitetnim fotografijama za objave. Za tvrtke i turističke zajednice često proizvodim sadržaj koji je istovremeno aktualan, atraktivan i ima profesionalnu kvalitetu.
Ljudi izjednačavaju kvalitetu materijala i njihovu količinu s snagom branda koji ih objavljuje. Vaša zajednica cijeni kvalitetan sadržaj i veće su šanse da ćete imati bolju interakciju s pratiteljima kroz dobre materijale.

Fotografije dronom, macro objektivom, noćne fotografije – sve su to instance gdje je potrebno imati adekvatnu opremu te ju znati dobro koristiti kako bi dobili maksimum iz tih fotografija.
Kroz kvalitetne kadrove, odličnu obradu i smisao za estetiku za svoje klijente isporučujem fotografije koje su spremne za objavu.

Moja agencija za digitalni marketing Mudra Sova vam može pomoći oko vođenja društvenih mreža, no ako to radite sami i potreban vam je kvalitetan sadržaj obratite mi se kako bi mogli dogovoriti kakav sadržaj vam je potreban i u kojem obimu.

Izvrsne fotografije su preduvjet za kontinuitet i dobre objave, no kratki video klipovi mogu unijeti novu dinamiku i dimenziju vašim objavama. Bilo da govorimo o promo spotovima koji pokazuju neku od usluga koje nudi vaša tvrtka ili prikazujemo priču o našoj destinaciji – sve je fluentnije uz video!

Vidljivost objava je na strani video materijala dok fotografije svakako imaju bolju upotrebljivost jer se mogu koristiti i na društvenim mrežama, vašem websiteu, u tisku itd…

 

Pogledajte u prilogu koje fotografije za društvene mreže sam radio za klijente u proteklom mjesecu:

(klijent: Valamar Riviera)

 

(klijent: Marina Punat)

 

(klijent: TZ Njivice-Omišalj)

 

(klijent: TZ Krk)

 

(klijent: TZ Baška)

 

(klijent: GK Lonjak)

 

(klijent: Auto Lider Krk)

 

(klijent: Rist/Bubalo Dental Centar Krk)

 

Nedostaje vam ideja za vizualno brandiranje? Želite krenuti naprijed s vašim marketingom ali ne znate kako? Kontaktirajte me putem društvenih mreža, kontakt forme ili direktno putem e-maila foto@srdjanhulak.com i čujemo se uskoro!