Fotoradionica 2017.

Dragi fotoljupci! Dolazi nam uskoro i najavljivana fotoradionica tj. workshop 2017. D-day je 10.11.2017.! Za sve vas gladne znanja pripremamo nešto posebno ove godine s velikim naglaskom na individualiziranom učenju i približavanju teme fotografije svakom polazniku posebno!

Do 10.11. se možete prijaviti putem maila, facebook stranice ili kontakt forme na webu, kao uvijek cijena fotoradionice je 100€.

 

 

Osim klasičnih offline radionica ili ti face2face pričanja, predavanja i fotografiranja, ove godine nudim i long-distance-skype varijantu workshopa! Ovaj tip fotoradionica će omogućiti mnogima da pohađaju moje fotoradionice na moderan i brz način poput skype poziva, dediciranih vlogova i personaliziranih sadržaja! Ovakva vrsta tečaja je iznimno korisna svakome tko želi da se u potpunosti posvetimo njegovom napredovanju u fotografiji te temi koja vas preokupira trenutno.

Te nove opcije i novitete sam prošao i u vlogu po pitanju novog workshopa:

 

 

Biti će mi drago da se vidimo i čujemo u što većem broju stoga pratite i dalje blog i moje vlogove na Youtubeu i do skorog druženja pozdrav! <3