Jerini house: luksuzna kuća za odmor

Fotografiranje kuće za odmor po defaultu znači fotografiranje kuće koja je luksuzna kuća za odmor. Zašto onda naglasiti tu izjavu u naslovu? Zato što je tržište kuća za odmor na Krku doseglo jednu razinu kompetitivnosti koja nikada nije postojala. Kuća je sve više i potreba za razlikovanjem je ogromna. Jer ako se ne razlikujete ponudom, onda se samo razlikujete cijenom – a to je bitka koju uvijek gubite!

Kada pričamo o ovoj ljepotici tj. dvije ljepotice u sklopu Jerini house kuća za odmor onda definitivno govorimo o gornjem dijelu ponude luksuznih kuća za odmor. LINK za booking kuće za odmor – Jerini house!

 

 

(Glavna kuća sadrži impozantno pročelje koje sačinjava većim dijelom kupalište. Unutra je jaccuzi, tererana, tuš i sauna. U stražnjem dijelu kuće nalazi se i vinski podrum te konoba, a na katu se nalazi kuhinja, dnevni boravak te dvije veće sobe uz kupaonice)

 

(Jako zgodan detalj je sunčalište, skriveno od pogleda u nekadašnjoj “štali” bez krova! Sjajno realizirana i odlična ideja koja ima u vidu apsolutnu privatnost gosta!)

 

(Dvije kuće čine Jerini house cjelinu koja je na raspolaganju gostima ovog resort-tipa-kuće za odmor!)

 

 

(Napravljeni su i popodnevni snimci iz zraka za bolju vizualizaciju posjeda i rasporeda kuća)

 

Danas mnogi dijelovi ponude kuća za odmor ulaze u standard. Nekada je klima bila luksuz, danas je standard. Tako je i bazen nekada bio luksuz, a danas je standard svih kuća za odmor. Ono što drugačije nudi Jerini house je ne samo količina luksuza, prostor i potpuna orijentacija svim mogućim željama gostiju već i način na koji komunicira taj luksuz i potpuni komfor.

 

Kvalitetne sobe, klima i divno uređenje svih sanitarija danas ulaze u standard i to je svakako i slučaj sa ovim kućama:

 

Ono što nije svakodnevno je savršeno arhitektonski rješeno kupalište, sunčalište, sauna, vinski podrum, predivna konoba za odmor te interesantno riješena druga kuća koja služi za vid odmora i blagovanja:

 

Noćne fotografije su svakako dio standarda koji se očekuje od kuća za odmor, a to i ne čudi jer pružaju drugačiju čar istih tih kuća koje smo vidjeli i po danu!