Kuća za odmor u rustikalnom stilu

Rustikalni stilovi su uvijek divni za fotografiranje… imaju neku vrstu aure koja se osjeti kada hodate takvim zdanjima. Ova kuća za odmor emitira stil rustike, a ovdje me je oduševila kombinacija drveta i kamena u interijerima i sveobuhvatno zelenilo koje vas vani opušta. Kameni stol i fiksne kamene klupe također pridonose toj atmosferi.

Osim prekrasnog  vrta, autentične fasade, bazena i puno predivnih detalja – vrlo je bilo lijepo vidjeti da u sklopu posjeda imate i bio-vrt kojim se možete služiti! Vrlo lijepi detalj!

 

 

Kada zakoračimo unutra, prvu stvar koju primjećujemo je bogatstvo detalja, a onda osjetimo miris drveta i ugodnu hladnoću koju emitira kamen. Sve je u rustikalnom stilu, od sudopera, posuđa, stolova, stolica… ništa nije prošlo bez promišljanja i pažljivog uključivanja u priču ove interesatne kuće za odmor u Ljutićima!

Kako sam perceptivan i taktilan tip – okruženost ovolikom količinom prirodnih materijala je bio predivno iskustvo za mene. Obratite pažnju i na zadnje dvije fotke i sistema otvaranja vrata koje odvajaju katove – sistem poluge sa kamenom!

 

 

Kada je pala noć bilo je vrijeme i za par noćnih detalja te vas uz par završnih kadrova prepuštam fotkama (: Lijepi pozdrav do novog bloga! Hvala vam na čitanju!