Vlogovi: Mentalno zdravlje i Ego

Danas sam uploudao jedan set od dva vloga (zajedno imaju in total 16 min) koji vrlo lijepo idu rukom pod ruku po temi: Mentalno zdravlje i Ego.

Kao mali uvod u teme bi spomenuo par stvari. Tatjana je prije snimanja komentirala koliko joj je Viggo pomogao u konačnoj potvrdi i staloženosti u ulozi majke. Definitivno je konstatirala da je to jedan krug koji se mora zatvoriti kako bi osoba bila sretna.

Po pitanju vloga od ega, ima jako zanimljivih i korisnih informacija u samom videu, a jedan neočekivan ekstra je definitivno Vanirova igra sa kamericom (((: Uletio je u kadar i družio se par minuta sa nama zbog zabave, jako je fun za vidjeti našeg Princa u akciji <3

Oba vloga imaju za cilj potaknuti na razmišljanje i aktivirati gledatelja za rad na sebi! Bez sposobnosti da kontroliramo sami sebe svaku ćemo bitku izgubiti! Bez daljnjeg odugovlačenja pozivam vas na gledanje vlogova, hf!

 

Svi želimo biti zdravi ali što točno treba da se postigne i održi mentalno zdravlje raspravljamo u navedenom vlogu:

 

Ego je često kamen spoticanja u mnogim razgovorima te uništava čitave živote ako izmakne kontroli! Ali što je ego, kako ga kontrolirati i da li ga treba aktivno smanjivati? O tome raspravljamo u vlogu:

Nadam se da vam se teme sviđaju, pozivam vas na subscribe i komentare na samim videima te slobodno pošaljite ideje za iduće teme ako vas nešto ciljano interesira! Vlogamo se uskoro (: