Mobilne kućice – Camping Glavotok

Camping Glavotok mi je jedan od najdražih klijenta. Osim što volim fotografirati kampove, Glavotok ima posebnu priču. Ovaj eco-camping, višestruko nagrađivan, umjesto da spava na lovorikama uvijek radi na unaprjeđenju svoje ponude. Ove godine to su nove mobilne kućice u Campingu Glavotok! Nova vrsta premium kućica i camping vila!

 

Slijedi fotogalerija novog tipa mobile-premiuma. Osim uvijek izazovne unutrašnjosti za fotografiranje, pozabavili smo se i terasom te detaljima koji će pomoći gostima da se što lakše vizualiziraju na svom godišnjem odmoru upravo u kampu Glavotok!

 

 

Zadnja novost kampa Glavotok po pitanju mobilnih kućica je svakako elite razreda! Riječ je o novom modelu kamene kućice iz radinosti Kamen Dekora iz Krka. Koncept je sličan mobilnoj kućici ali sa potpuno drugačijom razinom komfora i luksuza. Pogledajte u prilogu kako izgleda najnovija vila u ponudi kampa Glavotok!

 

 

Osim predivne prirode, divne lokacije i odlične usluge te hrane, eco Camping Glavotok se uvijek brine da svake godine pružaj svojim gostima iznova sve veću razinu kvalitete i komfora koliko je moguće. Ovi noviteti su već rasprodani i izgledaju kao pun pogodak! Hvala još jednom dragoj ekipi iz kampa na povjerenju i odličnom društvu!