Predavanje na Kvarner Family

“Važnost fotografije u reklamiranju smještaja”

Jučer sam bio predavač na edukativnim radionicama Kvarner Familya na temu fotografije. Govorio sam o važnosti multimedije uopće u reklamiranju privatnog smještaja (video i website).

Prezentacija je nazvana “Slika govori više od tisuću riječi” jer se time sumira važnost dobre fotografije koja je danas najjači medij za prenošenje poruke vašem klijentu ili gostu.

Sve detalje prezentacije i korisne informacije pronaći ćete u samoj prezentaciji na ovom  LINKU. Slobodno downloudajte i proučite prezentaciju. Za sva pitanja i savjete stojim na raspolaganju putem dostupnih kontakata.

Kroz cijelo predavanje stavljao se naglasak na važnost materijala jer oni prezentiraju vašu ponudu. Bez kvalitetnih materijala, vaša ponuda neće zasjati i pokazati svu svoju raskoš. U trenutku izlaganja vaše ponude ako vaše konkurentnske prednosti ne poduprete pravim argumentima te prednosti neće biti vidljive vašoj potencijalnoj klijenteli i tržištu što daje isti “rezultat” kao da niti nemate te prednosti!

Nema veće frustracije od one kada uložite toliko truda, vremena i novca u vaš smještaj/kuću za odmor/ponudu da bi na kraju izostao rezultat zbog loših reklamnih materijala ili loše iskorištenih marketinših alata.

Nadam da će vam informacije u prezentaciji pomoći. Sretno!