Primjer fokusa na ciljano tržište – Vila Mir

Gospođa Anita Štefanić moj je dragi klijent već godinama. Upoznali smo se na prezentaciji moje monografije Krk u Monokromu. Zašto radim blog s primjerom njene vile i pristupa? Jer je to pristup kakav bi trebali imati svi u turizmu!

Pet friendly vila Mir – Krk Reisen

IMG_6169

Ona obožava pse i vlasnica je tri dalmatinera koji idu s njom na izložbe i osvajaju velike europske nagrade! Njen Chaplin je prvak Hrvatske! Dalamatiner Charly pak ima vlastiti blog! Kako se bavi turizmom, iznajmljivanjem apartmana i soba u svojoj vili Mir, krenula je ciljano i predano na pribiližavanje svojoj publici – pet friendly turistima! Ušla je u program Kvarner Family Pet Friendly ogranak i aktivno radi na svom marketingu prema ljubiteljima životinja. Odaziv njenih gostiju je odličan!

 

Tri dalmatinera – Charly, Chaplin i Brandy

FK3A2933 FK3A2929

Svoje facebook oglašavanje orijentirala je svojim gostima s kojima ima izvrsnu komunikaciju (na njemačkom jeziku jer su to njeno ciljano tržište) stalno smišlja nove načine kako da nagradi svoje goste i traži mogućnosti kako bi im se približila. Nagrađuje ih mojim autorskim kalendarom koji svake godine prilagodimo njemačkom govornom području i njihovim praznicima. Reakcije gostiju su fenomenalne!

Na svakom predavanju koje održavam vezano uz turizam uvijek spomenem vrijednu Anitu kao svijetli primjer kako se treba pristupiti turizmu i iznajmljivanju smještaja.

Nadam se da će vas Anitina predanost motivirati da i vi krenete ozbiljnije u vlastite napore po pitanju turizma i vlastitog marketinga. Napominjem da smo ovo ljeto radili nove fotografije za smještaj, a na sezonu radimo i video tour! Pri završetku je i izrada nove, moderne web stranice + moderan Charly’s blog! (:

 

Fotografije vile i okoliša

FK3A2942 FK3A2937 IMG_6129 IMG_6140 FK3A2947 IMG_7189 IMG_7200 FK3A2940 IMG_6165

Za kraj želim napomenuti da gospođa ima vilu na kraju Polja, blizu Šila. Dosta udaljena od mora, umjesto da očajava što nema blizinu moru, onda je to pretvorila u svoju prednost. Prekrasan okoliš, bazen i pristup gostima koje cijeni i nagrađuje urodilo je odličnim plodom i već ima bookiran najveći apartman od 7.5. do 11.9.2016.! Iskrene čestitke vrijednoj Aniti!