Promocija otoka Krka (Ljepote otoka Krka)

Svake godine dobar dio mog rada na ovaj ili onaj način završi kao pro-bono rad. Rad koji na razne načine promovira otok Krk i naš turizam. Bilo da se radi o youtube-u i video radovima na Discovering Island Krk kanalu ili o blogovima na matičnom webu gdje pokazujemo sjajne smještaje – poruka je uvijek izvrsna i sve više ljudi prati takve objave iz mog pera. Ako imate vlastitu osebujnu priču u turizmu ili sjajnu kuću za odmor, kontaktirajte me kako bismo i vas mogli promovirati gore navedenim kanalima! To možete učiniti direktno putem maila (foto@srdjanhulak.com) ili putem kontakt forme.

Kako učimo na webu Mudre Sove o marketingu tako na ovom webu često pričamo o vizualnoj izvrsnosti koja bi morala biti prioritet svakoga tko živi od turizma ili radi u službi istog.

Ove godine imamo specifičnu situaciju koja je mnogima enigma uz mnoge upitnike u poslovanju. No unatoč tome, ponosan sam što mogu objaviti i izvrsnu vijest! Krajem rujna biti će tiskana moja nova publikacija pod imenom “Ljepote otoka Krka” (na tragu godišnjih doba) koja će mnogima dati vjetar u leđa i vizualizirati jednu od mnogih prednosti našeg otoka, a to je predivna priroda!

Kada želimo našim sadašnjim i budućim gostima prikazati prednosti naše ponude ili otoka moramo razmišljati proaktivno i govoriti o stvarima koje se ili ne naglašavaju dovoljno ili čak pričati o stvarima koje uopće nisu u tom razgovoru!

Smatram da je otok predivan ljeti ali da je čak i još ljepši tokom druga tri godišnja doba! Kako ne postoje promotivni materijali koji prikazuju ljepote otoka van glavne turističke sezone (ljeta) ova knjiga će ispraviti tu grešku i početi važan razgovor o mogućnosti produljenja sezone i turističke godine.

Više informacija vezanih uz nadolazeću knjigu i publikaciju potražite i na službenoj Facebook grupi “Ljepote otoka Krka – fotomonografija”. Hvala vam na svesrdnoj podršci i jedva čekam nastaviti promociju otoka u tom smjeru – hvala vam na praćenju!