Video snimanje iz zraka

Danas je tehnologija za snimanje iz zraka (dronovi) vrlo pristupačna za nabavu i za korištenje. Kao uvijek, dubiozna je sama upotreba.

Često ćete vidjeti video uratke koji su sačinjeni samo od zračnih snimaka što iz nekoliko razloga nije dobro. Kao svaku tehniku, bitno je razumijeti zašto ju (i kako) koristimo.

Zračne snimke nude drugačiju perspektivu i ona je kao takva uvijek dobrodošla ali ona sa sobom nosi dva problema: a) Tu perspektivu 99% gledatelja neće nikada iskusiti i b) Zračne snimke služe odlično za establishing scene, ali ako se pretjeruje sa korištenjem mogu unijeti disbalans u video

Kao prvi od nekoliko primjera ove sezone, donosim uradak za TZ Malinsku koji će u seriji videa isticati dragulje u turističkoj ponudi Dubašnice, što samostan od Porta svakako jest! Duljina videa je također prilagođena gledateljima na društvenim mrežama što potpomaže vidljivosti ovakvih uradaka. Muzika je prilagođena sakralnoj i svečanoj tematici. Uživajte!

 

Idući put vam donosimo i jedan vrlo interesantan promo video za Camping Glavotok koji je u završnim stadijima izrade. Do skorog čitanja (: