Suveniri s motivima otoka Krka

Sretan sam što mogu objaviti da je produkcija krenula odlučno i u smjeru fizičke primjene fotografskih motiva koje stvaram svake godine. Do nedavno je materijaliziranje motiva bilo samo kroz kvalitetan otočni kalendar, a sada ćete moći kupiti i lijepe suvenire otoka Krka u obliku triptiha, razglednica ili magnetića. Suveniri s motivima otoka Krka vjerujem da najbolje predstavljaju naš otok svakom zainteresiranom turistu:

 

(Naš štand lako nađete blizu sunčanog sata u Krku na rivi!)

 

Ponosni smo što donosimo originalni krčki suvenir sa ovlaštenom markicom TZ Krka “Dar iz Krka”!

 

(Interijer štanda u trenutnom izdanju, a uskoro uz još noviteta!)

 

Što naše suvenire čini posebnim i krčkim? Upravo to što pokrivaju gotovo cijeli otok Krk sa motivima te što su edukativnog i informativnog karaktera. Svaka fotografija ima QR kod koji vodi na web stranicu sa GPS lokacijom, datom fotografijom i popratnom tekstualnom pričom na hrvatskom i engleskom.

Triptih je vrlo portabilan suvenir, lako se presloži i super izgleda na zidu; a osim lijepe dekoracije u kući, može poslužiti i kao divan dar za vaše goste ako ste iznajmljivač!

Razglednice su već otisnute i uskoro dolaze na štand, a kroz par dana i set originalnih magneta s motivima otoka koje nitko nema na tržištu! Svi suveniri su povezani na neku od video priča koje možete naći i na našem bogatom Youtube kanalu na linku Discovering Island Krk!

 

Dođite do nas i izaberite i vi jedan lijepi suvenir za sebe ili razveselite nekoga nagrađenim krčkim suvenirom! Vidimo se! (: