Portal Krk Stories

Već nekoliko godina video sadržaj iz moje produkcije okupljam na najbogatijem Youtube kanalu o otoku Krku: Island Krk (kliknite na link kako bi poduprijeli kanal s vašom pretplatom)

Facebook stranica koja prati taj video sadržaj i foto objavama je Krk Stories, Instagram promocija se provodi na osobnom profilu zbog jačine vlastitog branda, a cijeli krug promocije otoka se objedinjuje na portalu na kojem možete naći atraktivan sadržaj o ponudi i samom Krku na linku: www.krkstories.com

 

Zašto Krk Stories i kome je namijenjen ovaj portal?

(screenshot portala)

 

Krk Stories ima za cilj na jednom mjestu objediniti korisne informacije i ponudu otoka u formi koja ima visoki standard profesionalnih foto i video sadržaja. Naš otok je jedinstven i smatram da zaslužuje takvu promociju na jednom mjestu gdje bi atraktivni materijali govorili više o njemu. Projekti poput “Ljepote otoka Krka” te fotomonografija koja je izašla s temom četiri godišnja doba, serija FPV videa, foto-aktualnosti, rad s profesionalcima u turizmu – sve to vodi u smjeru bolje vidljivosti onoga što čini naš otok posebnim tijekom čitave godine, a ne samo ljeti.

Do jeseni 2022. će se unositi inicijalni sadržaj portala nakon čega se dodaje engleski jezik i sadržaj se prevodi. Nakon toga se revidira statistika i usmjeravamo marketing portala s ciljem povećanja posjeta čitatelja. Kroz rad foto/video produkcije i Mudre Sove unos  sadržaja kontinuirano će se unositi.

 

Koju statistiku je za sada generirao rad na projektu Krk Stories?

 

Facebook ima preko 2200 pratitelja, Instagram ima preko 1600 pratitelja, a Youtube kanal ima preko 600 pretplatnika.

Youtube sadržaj ima skoro 280.000 pregleda, a najgledaniji video ima skoro 140.000 pregleda.

Instagram sadržaj (reelovi) imaju gotovo 190.000 pregleda, a najgledaniji reel ima 21.400 pregleda.

 

Krk Stories idejno i po statistici trenutno čini jedinstveno glasilo s vodećim brojkama na otoku Krku.

 

 

Kako možete pomoći ovoj inicijativi i rastu portala?

 

1) Vašim idejama i sugestijama / djeljenjem sadržaja sa portala/članci/videi uz akreditiranje izvora

2) Možete se javiti za suradnju i upis vaše ponude na portalu (profesionalci)

3) Moguće je zakupiti reklamna/banner mjesta na portalu čime podupirete razvoj portala

 

Za sve informacije oko načina potpore možete me kontaktirati putem mojih profila na društvenim mrežama ili putem e-maila: foto@srdjanhulak.com

 

*Razvoj weba, objave na društvenim mrežama, proizvodnja sadržaja i marketing projekta su već niz godina financirane vlastitim sredstvima i utrošenim vremenom.

 

Krk Stories je reklama otoku i svima vama, stoga slobodno možete linkati članke ili video uratke na vlastite profile kuća za odmor, vaših objekata i ponuda uz akreditiranje izvora (autor i portal). Kako bi zadržali vizualnu dosljednost i kvalitetu portala na visokom standardu presudno je da iz vlastite produkcije napravimo vaše materijale. Na taj način kroz plaćanje foto/video rada vama generiramo sadržaj koji možete koristiti za vlastitu promidžbu + generiramo sadržaj za portal te time pridonosimo razvoju projekta. Na taj način rastemo zajedno sa istim ciljem, a to je najbolja moguća promocija našeg Zlatnog otoka!

Hvala vam na pažnji,

Srđan Hulak