Referentni radovi u sezoni 2022.

Bliži se kraj 2022. godine stoga sam pripremio osvrt na neke radove iz ove sezone. Među mnogim klijentima odabrao sam neke radove koje su mi ostali u lijepom sjećanju što zbog situacije, zbog priče ili samog radnog zadatka. Uživajte u fotografijama i videu te objašnjenjima!

 

Radovi za grad Krk su mi uvijek dragi zbog domaćeg terena, a većina nedavnih radova se odnosilo na fotografiranje before/after tipa fotografija zbog mnogih preinaka u gradu po pitanju infrastrukture, rasvjete i sl. Ovo je nedavni primjer osvjetljene fronte grada sa strane Portapizzane koja sada izgleda još i ljepše!

 

 

Fotografiranje za vlasnike kuća za odmor ili za agencije su uvijek uzbudljiv zadatak. Svaka nekretnina je drugačija priča koja zahtjeva drugačiji pristup. Bilo da se radi o specifičnom eksterijeru ili interijeru, lokaciji, detaljima ili djelovima ponude – ova vrsta radnog radatka me uvijek veseli!

Primjeri nedavnih radova na drugim blogovima: Villa Vista, Casa Lei & Lui, Paradise of Istria, Goldfisch kuća za odmor, Villa Laura

 

 

Kroz godinu stignem fotografirati svega nekoliko vjenčanja ali ona me uvijek nanovo napune jednom drugačijom energijom koju čovjek osjeti na ovako predivnim događanjima…

 

Jedan od mojih stalnih klijenata GK Lonjak je uvijek aktivan kada govorimo o terenskom radu. Foto i video praćenje gradilišta te objave materijala na društvenim mrežama tu su glavni fokus. Gušt je pratiti u radu uvijek vrijednu ekipu koja stvara čuda svojim radom! Završili smo ove godine i video izgradnje obiteljske kuće od temelja do krova!

 

Ove godine sam od početka investirao i ulagao puno truda u rad s FPV dronom. Ova vrsta snimanja donosi novu dinamiku koju mogu prikazati na jedinstven način. Niz zadovoljnih klijenata potvrđuje da je to bila sjajna odluka koja je u konačnici donijela odličane rezultate.

 

Rad za općinu Vrbnik podrazumijeva fotografiranje niza različitih tema: od radova u općini do događanja. Od zimskih investicija do ljetnih priredbi te trgadbe. Svaki izlazak na teren rezultira fotografijama koje kasnije služe za objavu na službenim Facebook stranicama općine:

 

Između radova i dalje nalazim vremena za umjetničku fotografiju. Nikada ne zaboravljam ljubav prema mediju koja me je u konačnici izgradila u foto i video profesionalca danas. Fotografija je čarobna i ako joj dopustimo da radi kroz nas ona će ispričati mnoge predivne priče od raznih projekata do pojedinačnih fotografija koje će zauvijek ovjekovječiti sadašnji trenutak…

 

Dinamika mog posla i razni klijenti s drugačijim potrebama ono su što me vodi iz dana u dan naprijed. Ovisno o zadatku biram opremu, ovisno o klijentu mijenjam pristup. Tražim najbolje rješenje za zadatak preda mnom. Poziv na Jazz festival u Šilu bio je jedan od onih predivnih gdje mogu kroz svoje fotografije promovirati rad talentiranih i vrijednih ljudi iz svijeta glazbe. Rad za općinu Omišalj je s druge strane često orijentiran na događanja i aktualnosti.

Rad za restorane poput konobe Luce, Portella u Krku ili Pud Brest u Milohnićima vodi me u gastronomske vode gdje je hrana i ugođaj glavna tema. Camping Bor te Valamar dva su klijenta za koje sam ove godine intenzivno fotografirao ponudu kampova kao jedan od naših najvažnijih turističkih segmenata na otoku.

Auto Lider se pokazao kao jedna od najboljih mladih tvrtki na otoku Krku koja svojim mladim vodstvom te velikom angažiranošću oduševljava svoje kupce!

Veliko hvala svakako ide i Marini Punat koja iz godine u godinu koristi moje usluge kako bi bolje prezentirala svoj rad i zahvaljujem im ovih putem na prilici za suradnju. Od poslovnih porteta do noviteta u marini ili gastro ponude – zajedno smo vizualno iscrtali mnogo što prezentira ova ponajbolja marina na Jadranu!

Sada na kraju godine glavni je fokus na Adventu u Krku i Njivicama za koje pripremamo i svježe video materijale…

 

2022. godina je na svom kraju, a ja se radujem 2023. i novim radnim izazovima! Hvala vam svima na podršci i vidimo se uskoro! (: